• Demo Image

За нас

Нашата заложна къща. Гледка отстрани.

За нашата компания

Заложна къща „Кеш 24“ ЕООД е компания от Кеш 24 Груп. Ние сме заложна къща разположена в самия център на град София, срещу Европейският парламент.

"Заложна къща Кеш 24" бързо се превърна в лидер в индустрията със заложните къщи. Клиентите на  Кеш 24  могат да очакват изискан, организиран магазин с приятелски настроен и обучен персонал, където могат да получат заем или да продадат продукт. Нашата философия е, че сме отдадени да Ви предоставим най-приятелското и
професионално обслужване. Ние сме тук за Вас!

Предлагаме избор от услуги, фокусирани върху удоволетворението на клиентите и качественото обслужване. Ние Ви предлагаме решението за Вашите временни финансови нужди, както и злато и сребро за продажба. Нашият приятелски и добре обучен персонал ще Ви помогне да изберете кое е най-доброто за Вас. Имаме богат опит в индустрята със заложните къщи и нашата цел е да Ви правим щастливи.

 Нашата компания специализира в продажбата и залога на Злато и Сребро. Също така приемаме широка гама от продукти като луксозни часовницидиамантисмартфонилаптопи и други ценности.

Ние не сме типичната заложна къща. Нашите магазини се характеризират с елегантност, висока класа и сигурност. С нашият дългогодишен опит и глобална мрежа от партньори, сме способни да предложим на нашите клиенти качествено обслужване и най-добрите цени в България.

Елате и вземете парите, от които се нуждаете !!

Нов онлайн магазин

В нашият нов онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от продукти на специални цени и с отлично качество. Вие можете да поръчвате онлайн и да получите желаните стоки у дома.

Ние правим доставки до всяка точка на България и Ви предлагаме безплатна  доставка за избрани артикули и категории. Нашите продукти се подновяват ежедневно, за това не забравяйте често да проверявате за нови попълнения.

TV Реклама