• Demo Image

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате ли въпроси? Човек се чуди

Отговаряме на Вашите най-често задавани въпроси. Ако не намирате отговор на Вашия въпрос свържете се с нас или ни изпратете имейл на   info@cash24.bg

Има толкова много различни причини поради, които може да изберете Заложна къща Кеш 24. Започнете от най-добрите цени до топ разположението в центъра, всичко е проектирано с цел Вашето удовлетворение. В Заложна къща Кеш 24 ще откриете топла и приятелска среда, както и високо трениран и услужващ персонал. Ние отдаваме голяма значимост на клиентските нужди, така че очаквайте да намерите отлично и качествено обслужване.

Заложна къща Кеш 24 има различен бизнес план от другите заложни къщи. Не работим с посредници и продаваме директно на пазара. Нашите цени са базирани на международния пазар за ценни метали и се обновяват всеки ден. Също така имаме глобална мрежа от партньори и можем да Ви предложим възможно най-добрите цени. Това е Гаранция!!

Нашите магазини се характеризират с луксозна и приятелска среда и висока сигурност. В заложна къща Кеш 24 се грижим за удоволетвореноста на клиента и правим всичко възможно за да предоставим качественно обслужване и най-добрите цени на българския пазар. Посетете ни и вижте колко различни сме!!!

В заложна къща Кеш 24 имаме бързи и ясни процедури. Правим най-доброто за да не губим ценното Ви време. В зависимост от вида на продукта и неговата големина, може да очаквате да получите парите си в рамките на 5 минути!!

Единственното нещо от което имате нужда е Вашата лична карта. За Ваша и публична сигурност обслужваме клиенти само с валидна лична карта. Нашата процедура е много бърза и преди да се усетите ще получите парите си.

Поради мерки за сигурност, само Вие можете да си вземете веща обратно. В случай на трудност да ни посетите, можете да се свържете с нас по телефона и ние ще Ви помогнем с процедурата.

Повечето от нашите клиенти предпочитат да си вземат обратно веща. Ако изпитвате трудности с изкупуването, свържете се с нас и ще запазим веща Ви за още няколко дни. В случай, че не искате веща си обратно, не е нужно да правите каквото и да е било.

В заложна къща Кеш 24 използваме съвременни технологии за да сме сигурни, че Вашите вещи са защитени. Използваме сейфове със закъснител, СОТ, 24-часово CCTV видеонаблюдение и много други начини за да запазим вещите Ви защитени. Така, че може да се успокоите, Вашите вещи са в най-сигурната заложна къща в София.

Не трябва да се притеснявате за малки детайли. Държим вещите Ви за няколко дни след приключването на договора Ви. Иначе, би трябвало да ни се обадите и уведомите за закъснението, защото в крайна сметка ще считаме, че не желаете веща си обратно.

Зависи от много фактори, като вида на веща( злато, сребро, електроника), състоянието, марка, цената на ценните метали и много други. Сигурното е, че ще получите реалната и възможно най-добрата цена.

За разлика от банковите и другите финансови инситуции, в заложна къща Кеш 24 направихме всичко толкова лесно. Не искаме гаранции и не се интересуваме от лоша кредитна история. Само с Вашата вещ и напълно безрисково, може да получите парите от които се нуждаете.